Bez obzira na to da li ste pojedinac koji nikada nije koristio usluge privatnog istražitelja, ili ste u službi zakona, advokatske firme, osiguranja ili poslovne zajednice, naša detektivska agencija pružiće vam istražne usluge prilagođene vašim potrebama. Inkognito privatni detektivi uspešno pružaju istražne usluge širokog spektra, uključujući i krivičnu odbranu, porodični sud, zahteve za osiguranje, odgovornost za zapošljavanje, nestala lica i druge istražne službe specifične za pojedinačne potrebe

Mislite da je vaš zahtev neobičan ili vam nije prijatno da o njemu razgovarate sa strancem? Budite sigurni da će vaša poverljivost biti zaštićena u svakom trenutku. Dosledno se pridržavamo strogih standarda kvaliteta i privatnosti kako bismo obezbedili da naš rad ostane nepristrastan, relevantan i tačan. Kada odlučite da sarađujete sa nama, garantujemo vam tačne, iskrene i blagovremene rezultate.

Poznati smo po tome što zapošljavamo neke od najiskusnijih i najobrazovanijih istražitelja. Imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa malim i velikim slučajevima i znamo kako da ostvarimo rezultate koji su vam potrebni.

ZAŠTO BAŠ MI?

Zato što smo pouzdana i licencirana agencija za pružanje detektivskih usluga. Zato što smo posvećeni postizanju pozitivnih profesionalnih rezultata za svaki slučaj koji prihvatamo. Zato što održavamo visoke standarde kroz tim vrhunskih, iskusnih istražitelja. Zato što nam ne promiču detalji.

Zato što naši agenti imaju iskustvo, resurse i veštine koje garantuju najbolji mogući ishod vaše istrage.

Zato što pokrivamo svaki deo Srbije.

ŠTA TREBA DA ZNATE PRE UNAJMLJIVANJA PRIVATNOG DETEKTIVA?

Ako nikada pre niste kontaktirali istražnu službu, važno je da znate da nema potrebe da osećate nelagodu. Mi smo strpljivi, imamo razumevanja i pažljivo ćemo vas saslušati, u apsolutnoj privatnosti i poverljivosti. Potrudićemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice, a naši istražitelji predložiće istražnu službu za koju proceni da će najbrže i najefikasnije postići vaš cilj.